تبلیغات
6 تایی - من با لیسانس اقامت چه کشوری را می توانم بگیرم؟

امروز:

من با لیسانس اقامت چه کشوری را می توانم بگیرم؟

من با لیسانس اقامت چه کشوری را می توانم بگیرم؟


روادید فرودگاهی
گرفتن اقامت دائم کشور از دو طریق میسر است،به صورت مستقیم و یا با واسطه کار چند ساله.

در رابطه بابخش مهاجرت مستقیم می توانید در سری اقامت وب سایت موسسه مهاجرتی آریانا پارس اطلاعات ضروری را کسب بکنید .که در بالای همین صفحه موجود است مشاهده بکنید که آیا گرفتن اقامت دائم کشوری با همین مدرک لیسانس برای شما میسر است یا خیر؟

به طور کلی صرفاً با استفاده از مدرک لیسانس،شانس کمی جهت گرفتن اقامت دائم کشورها بصورت مستقیم وجود دارد ولیکن در کشورهایی مثل استرالیا، نیوزلند و کانادا می توانید از طریق مهاجرت از تخصص و با داشتن پارامترهای دیگر شبیه سابقه کاری،مدرک زبان و…

جهت اقامت دائم مستقیم اقدام بکنید (اطلاعات مربوط به انواع این مهاجرت در وب سایت موسسه مهاجرتی آریانا پارس در بخش مربوط به هر کشور موجود است

ولی در این مطلب می خواهیم در رابطه با اخذ اقامت دائم از طریقآموزش های غیر مستقیم و با واسطه حرف کنیم. گفتنی است بیشتر افرادی که خوب به اخذ اقامت دائم کشورهای اروپایی، آمریکا و دیگر کشورها شده اند از یکی از طریق زیر موفق به این امر شده اند،اما این نکته قابل ذکر است که تمام ی اینروش ها مورد تائید موسسه حقوقی آریانا پارس و وکلای پایه دادگستری این موسسه ناست .

۱)روش اول:گرفتن توصیه شغلی از یک کارفرما با حداقل پیشنهاحقوق ارزشمند ۲۳۰۰ دلار که شخص بعد از كار جهت ویزای کار در کشور مورد نظر و پرداخت مالیات حقوق های دریافتی خود بین ۳ تا ۵ سال،اکثرا ً خوب به اخذ اقامت دائم کشور می شود.در عمل اینروش تنها زمانی میسر است که کارفرما معین تنها جهت شخص متاضی (بواسطه آشنائیت یا روابط فامیلی)درخواست کار را تسلیم اداره مهاجرت می نماید جهت چه که در بیشتر کشورها،اولویت اعطای ویزا کار با افرادی است که ساکن این کشور هستند فلذا راهنمای های بعدی کاربر دی تر می باشند .

روش دوم: با ورود به کشور مورد نظر از طریق پذیرش تحصیلی در مقطع بالاتر و یا دوباره تکرار مقطع قدیم ، شخص متقاضی اقامت دائم کشور، با دو امکان روبرو می شود که اولی اتمام مقطع در کشور مورد نظر پیدا کردن شغل بر اساس مدرک اخذ شده در همان کشور است که این روش، مطمئن ترین راه جهت اخذ اقامت دائم کشور است برای چه که با دریافت مدرک تحصیلی از دانش کده های معتبر کشور و آشنایی با شرایط آن کشور به خصوص این مطلب که بیشتر کشورهای جهان ، به دانشجو بعد از اتمام تحصیل، فرصت برای انجام کار میدهند، متقاضی اخذ اقامت دائم به راحتی نائل به انجام این کار می شود. حال این کار در دو دسته کشور صورت پذیر است:

۱ کشورهایی که تحصیل در آنها است اخذ مقطع لیسانس به راحتی و بدون پرداخت هیچ نرخ ای میسر است.

۲ کشورهایی که انگلیسی زبان هستند می توان در آنها بعد از تحصیل سریع تر کار پیدا کرد.



ولی امکان دومی که شخص با ورود به کشور مورد نظر با ویزای تحصیلی، پش روی دارد این مطلب است که برخی وقتها فرد بعد از ورود به کشور مورد نظر از طریق ویزای تحصیلی، اقدام به جستجو جهت شغل مورد نظر می کنند بعد از پیدا کردن شغل مورد نظر خود و تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار و کار کردن به مدت ۳ تا ۵ سال خوب به اخذ اقامت دائم این کشور می شوند.

روش سوم: اخذ اقامت دائم با داشتن مدرک لیسانس، این مطلب است که بعد از دریافت ویزای تحصیلی کشور مورد نظر، فرد می تواند از طرقی شبیه سرمایه گذاری، پناهندگی … كار به اخذ اقامت دائم آن کشور نماید. که این راه هم شانس زیادتری از كار مستقیم برای اخذ اقامت دائم جهت افراد متقاضی دارد.


نوشته شده در : دوشنبه 25 مرداد 1395  توسط : مطالب علمی 2015.    نظرات() .

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر