تبلیغات
6 تایی - همه چیز در مورد ادکلن و عطریات

امروز:

همه چیز در مورد ادکلن و عطریات

همه چیز در مورد ادکلن و عطریات

عطر آمیزه ای از روغن های اساسی، ترکیبات معطر ، ثابت کننده الکل می باشد. روغن های اساسی از طریق تقطیر گل ها، گیاهان علف ها بدست می آید. اگر عصاره گیری از طریق تقطیر میسر نباشد توسط روغن های جاذب این کار صورت می گیرد، مانند گل یاس. عصاره گیری توسط روغن های جاذب اساسا عمل استخراج بوسیله جذب مواد معطر بداخـل موم و پس استخراج جداسازی روغن بدبو بوسیله الکل می باشد. در ساختن عطر مواد شیمیایی معطر نیز بکار می رود. ثابت کننده ها که وظیفه پیوند دادن و متصل کردن عطر های گوناگون را بعهده دارند حاوی بلسان( درخت گل حنا)، عنبر سائل و شیره غده ها بودار آهوی مشک(نوع غلیظ آن بدبو بوده ولی در محلول الکل به عنوان علت نگهدارنده فرد د دارد). میزان الکل افزوده بستگی به نوع عطر دارد.


منبع عطر و ادکلن لوکس بایر

عطر چیست ادکلن کدام است؟

میزان در شناسایی عطر ۴۰% است. همان گونه که طلای ۱۸ تا ۲۴ عیار نقره ۸۰ تا ۱۰۰ مرغوب تا خالص خوانده می ‌شود، معیار عطر نیز ۴۰% است یعنی از عصاره( اسانس، جوهره) به دست آمده ۴۰% عطر خالص باشد و مابقی آن آب و الکل دیگر افزودنی ‌ها که آن خالص ‌ترین و گـران ‌ترین عصاره‌ هاست. اکنون معیار بندی عطر ها از همین میزان غلظت شروع می‌ شود:
1- ۲۰ تا ۴۰% عطر مرغوب تا خالص Perfum.
2- اگر عطری بین ۱۰ تا ۲۰% از این مواد معطر را داشته باشد به آن می ‌گویند عطر یا اودوپرفیوم Eau de perfume.
3- چنانچه بین ۵ تا ۱۰% مواد معطر باشد به آن می ‌گویند Eau de toilette اودوتوالت.
4- چنانچه ۲ تا ۴% مواد معطر داشته باشد به آن می‌ گویند Eau de cologne اودوکلن ادکلن.
این بود تفاوت عطر با ادکلن که اما روی شیشه‌ ی آن ها با علامت FL.OZ نوشته شده که هر کدام در چه رده‌ ای هستند این عدد هیچ ربطی به مرغوبیت کیفیت یک ادکلن ندارد. ادکلن اودوتوالت نیز تفاوت چندانی از نظر استفاده با هم ندارند و این جا فقط یک طبقه ‌بندی تجاری و نوع مصرف مورد نظر بوده است. به طور معمول ما به ادوتوالت ادکلن می‌ گوییم.

انواع عطر خاصیتهای آن ها

همان گونه که درصد(غلظت) ترکیبات معطر (اروماتیک) کاهش می یابد، شدت طول عمر عطر نیز کاهش می یابد. ترکیب آب الکل بعنوان حلال مواد معطر بکار می رود. در عمل گرمای بدن سبب می گردد تا حلال بسرعت تبخیر شده عطر بروی پوست باقی بماند تا بتدریج طی چندین ساعت تبخیر گردد. ما مجبوریم از همان معیار چشایی جهت شناسایی نوع بوی عطر استفاده کنیم: "شیرین"، "تلخ"، "ترش". چند رده‌ بندی‌ دیگر مانند انواع رایحه ‌ی گل‌ ها میوه ‌ها حتی بوی چوب درختان شکلات و توتون نیز وجود دارد اما این سه نوع رایحه به اضافه ‌ی"سرد" و"گرم" آسان ‌ترین معیار های ما جهت شناسایی عطرها هستند . همچنین صفات"تند" و"ملایم" شاید بشود صفت ‌های"سنگین" یا"سبک" را به کار برد. برخی از عطرها ترکیبی از این سه رایحه به اضافه‌ ی سردی و گرمی می باشند مثلاً عطرهای گرم شیرین یا سرد تلخ یا تند شیرین با تندی و ملایمت ‌های مختلف.
عطرهای گرم شیرین تلخ: مناسب جهت فصول سرد یا مناطق سردسیر.
عطرهای سرد تلخ یا ترش: مناسب جهت فصول گرم یا مناطق گرمسیر و مجالس دوست ها ه.
عطرهای تند از هر نوع: برای میهمانی ‌ها مجالس. نوع فصل مصرف هم اما اول بستگی به ذائقه‌ ی بویایی شما دارد.

مراحل تبخیر عطر

1- رایحه اولیه: رایحه ای که بعد از چند دقیقه از استعمال عطر حس می گردد. رایحه اولیه همان حس اولیه از بوی عطر می باشد. به همین خاطر در فروش عطر تاثیر بسزایی دارد. رایحه این وهله تازه تند می باشد. ترکیباتی که در این وهله دخیل هستند بوی تند داشته شدیدا فرار می باشند و بسرعت تبخیر می گردند.
2- رایحه ثانوی: رایحه عطر ثانوی زمانی که رایحه ابتدایی از میان می رود آشکار می گردد. رایحه ثانوی بدنه اصلی عطر را تشکیل می دهد و بعنوان ملایم کننده بوی تند اولیه بکار می رود. رایحه این وهله چیزی حدود 10 دقیقه تا 1 ساعت بعد از استعمال عطر احساس می گردد.
3- رایحه پایه: رایحه عطر زمانی که رایحه اولیه و ثانویه از میان می روند. ترکیبات این گروه اکثرا ٌ ثابت کننده می باشند. رایحه این وهله قبل از 30 دقیقه از استعمال عطر حس نخواهد شد.

منابع عطر سازی

گیاهان بعنوان منابع روغن های اساسی و ترکیبات معطر عمده بشمار می آیند. گیاهان این ترکیبات را بخاطر حفاظت از حیوانات گیاه خوار هم چنین جذب حشرات گرده افشان تولید می کنند.
1- گل ها: بزرگ ترین منبع مواد معطر می باشند که حاوی گل های سرخ، مریم، میخک، یاس و ابریشم هستند .
2- برگ ها: برگ های نعناع هندی، بنفشه، رزماری، مرکبات، گوجه فرنگی و علف خشک.
3- ریشه و ساقه های زیرزمینی: ریشه درخت جوز زنجبیل.
4- دانه ها: دانه های گشنیز، زیره، کاکائو، هل بادیان.
5- میوه ها: میوه های تمشک، توت فرنگی، سیب، مرکبات، وانیل، فلفل شیرین.
6- روغن چوب: چوب درختان سرو، عرعر، کاج صنوبر.
7- پوست درختان: درخت نعناع.
8- رزین(صمغ): رزین بوته نماید ر، بلسان(درخت گل حنا)، کاج و صنوبر.

منابع حیوانی

1- مشک: از کیسه آهوی آسیایی گرفته می شود که مشک سنتزی(مصنوعی) به علت اقتصادی بودن جایگزین مشک طبیعی شده است.
2- کاستوریوم: که از کیسه سگ آبی آمریکای شمالی بدست می آید.
3- عنبر سائل: ماده چربی مانندی که از نهنگ عنبر بدست می آید.
4- عسل: که از نماید وی زنبور عسل بدست می آید.

منابع مصنوعی

مواد معطر ساختگی ترکیبات ارگانیکی می باشد که از فرآورده های نفتی یا رزین درخت کاج حاصل می گردد مانند کومالین لینالول.

خانواده عطرها

FRESHY GREEN: رایحه ای که شبیه علف سبزه و یا برگ های تازه چیده شده می باشد، رایحه پر طراوت.
ORIENTAL: رایحه کاجی و بلوطی یا وانیلی، رایحه گرم.
SPICY: رایحه گرم و تند.
WOODY: رایحه جنگل چوب خشک تازه قطع شده.
FLORAL: رایحه گل ها، ملایم طبیعی.
FRUITY: رایحه میوه ها بجز مرکبات مانند: سیب، موز و توت فرنگی.
FUNGAL: رایحه قارچ مانند.
EARTHY /MOSSY: رایحه زمین جنگل خاک.
CITRUS: رایحه مرکبات مانند: نارنج، لیمو ترش پرتغال.
TOBACCO: رایحه تنباکو.
SWEET: رایحه شیرین.
LIGHT: رایحه ملایم و سبک.
HEAVY: رایحه سنگین گیرا.
از دیگر گروه های عطر ها می توان به DEODORANT ها که جهت رفع بوی بد دهان و ANTI-PERSPIRANT ها که از تعریق بدن جلوگیری می کنند و AFTERSHAVE که بعد از بازبینی استفاده می گردند نام برد.

نکاتی در مورد مصرف عطر ها

1- عطر را در نقاط نبض دار بدن استفاده کنید نقاطی که جریان خون قوی پوست گرم تر از دیگر نقاط می باشد مانند مچ دست، پشت گوش، قفسه سینه، گردن، پشت زانوها درون آرنج ها.
2- عطر را بصورت چند لایه مصرف کنید تا ماندگاری آن افزایش یابد.
3- بعد از 4-3 ساعت اکثرا باید مجددا به خودتان عطر بزنید.
4- عطر را در هوای روبروی اسپری کرده از آن عبور کردن کنید. با این کار عطر بطور یکنواخت روی بدن شما می نشیند.
5- هیچ گاه عطر را مستقیما روی خود بکار نبرید زیرا ممکن است ایجاد لک نماید .
6- امتحان عطر زمان خرید مجوز دهید حداقل عطر بمدت 10 دقیقه روی پوست شما باقی بماند و زمانی که بوی عطر با بوی طبیعی بدن شما آمیخته می گردد ایجاد بوی مفرق ی خواهد کرد. با این کار گزینش بهتری خواهید کرد هم چنین بیش از 3 عطر را هم زمان امتحان نکنید چون بینی شما دیگر قدرت تشخیص نخواهد داشت.

استفاده درست از عطر

یادتان باشد که شما"عطر را به خاطر دیگـران می ‌زنید" چون بعد از چند دقیقه شما به خاطر عادت به آن دیگر بویی نمی‌ شنوید. پس عطر برای ایجاد احساس بهتر از شما در نظر دیگـران است. در هر شغل و سمتی هستید عطر را فراموش نکنید. به هر حال بیشتر افراد تقریباً روی یک چیز نقطه اشتراک دارند آن این که جهت بوی خوش احترام قائلند.

چگونگی ماندگاری بوی عطر

شما رایحه عالی مورد نظر را در قیمتی مناسب پیدا کرده اید، اما هر زمان که از آن استفاده می کنید، به زودی و در عرض چند ساعت بوی آن از بین می رود. برای چه این اتفاق می افتد؟روش هایی را بیاموزید تا به شما اطمینان بدهد که بوی عطرتان در سر تا سر شب روز قوی خوب باقی می ماند.

۱- پوست سالم رمز استفاده موفق از کالاها آرایشی و زیبایی است. ابتدا مطمئن بشوید که پوست شما پیش از مصرف از عطر کاملا شسته و تمیز است.
۲- توجه کنید که چه نوع مواد بهداشتی پوست بدن باعث می شود که بدن شما بوی تندی داشته باشد. چنانچه از عطر برای این منظور مصرف می کنید که بوی بدن شما را بپوشاند، این بو و عطر به مدت طولانی نمی ماند و سرانجام بوی بدن شما بر عطر غلبه می نماید .
۳- اگر بوی بدن شما به شکلی است که تاثیر عطر را از بین می برد، قبل از به کار بردن عطر از کالاها بهداشتی و آرایشی مناسب مصرف کنید.
۴- دقت کنید که عطر را در جایی که ماده بوبر ضد عرق استفاده کرده اید، به کار نبرید. بوبرهایی با رایحه ملایم بوی عطر شما را نمی پوشاند، بلکه آن را افزایش می دهند. بوبرها هر نوع بوی عرق را از بین می برند باعث می شوند که رایحه عطر به خوب ی بدن شما را معطر نماید .
۵- قبل از استفاده از عطر مطمئن شوید که خراش زخم روبازی بر روی پوست خود ندارید، زیرا ترکیب عطر با مایعات بدن باعث ایجاد بوی نامطبوع می شود.


نوشته شده در : چهارشنبه 5 آبان 1395  توسط : مطالب علمی 2015.    نظرات() .

What do eccentric heel drops do?
دوشنبه 27 شهریور 1396 09:12 ب.ظ
Thanks for every other informative blog. The place else
could I am getting that type of info written in such a perfect way?
I've a project that I am just now working on, and I've been on the look out for
such information.
http://magenrightmire.blog.fc2.com/blog-entry-4.html
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:34 ب.ظ
This article is truly a nice one it assists new net viewers, who
are wishing in favor of blogging.
Foot Issues
شنبه 14 مرداد 1396 04:57 ق.ظ
I don't know if it's just me or if perhaps everybody else encountering problems with your site.
It looks like some of the text in your posts are running off
the screen. Can someone else please provide feedback and
let me know if this is happening to them as
well? This might be a issue with my browser
because I've had this happen previously. Thanks
eleonorbaillie.jimdo.com
جمعه 6 مرداد 1396 09:04 ب.ظ
Hello there, I discovered your web site by way of Google while searching for a related matter, your web site got here
up, it seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

Hi there, just become alert to your weblog thru Google, and found that it's really informative.

I am going to watch out for brussels. I'll appreciate in the event you continue this in future.
Numerous people will likely be benefited out of your writing.

Cheers!
زایرسرای قم
سه شنبه 13 تیر 1396 09:06 ب.ظ
ســــلام !
وبلاگتون زیباست!
موفق باشید
ساخت وبلاگ
چهارشنبه 7 تیر 1396 02:03 ب.ظ
ساخت وبلاگ
سیستم وبلاگدهی آریا با فضایی متفاوت و امکاناتی جدید و کاربردی پذیرای شما وبلاگ نویس عزیز می باشد
همین حالا شعبه 2 وبلاگ خود را با هر موضوعی که باشد می توانید در سایت آریا افتتاح نمایید .
تجربه ای متفاوت و لذت بخش با سایت آریا
SiteAria.ir
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 02:00 ب.ظ
Very great post. I simply stumbled upon your blog and wished
to say that I've really enjoyed browsing your weblog posts.
After all I will be subscribing on your rss feed and I
am hoping you write once more very soon!
manicure
چهارشنبه 16 فروردین 1396 10:47 ب.ظ
It's really a great and useful piece of information. I'm glad that you just shared this useful information with us.
Please stay us informed like this. Thanks for sharing.
محمد
یکشنبه 3 بهمن 1395 02:51 ب.ظ
سلام دوست عزیز
درباره ی کسب درآمد از اینترنت چه اطلاعاتی داری ؟
من برای تو پیشنهادات و آموزش هایی دارم که تو رو به درآمد میلیونی می رسونه
برای مشاهده پیشنهادات به سایت زیر مراجعه کن:
jobstarter.ir

سوالی هم اگه بود می تونی از راه های ارتباطی زیر بپرسی:
تلفن:02166150185
تلگرام:09031642062
تخفیف ریحون
یکشنبه 19 دی 1395 01:03 ب.ظ
تخفیف ویژه 10 هزار تومنی ریحون!
غذا رو سفارش بدید و 10 هزار تومن تخفیف بگیرید!
برای هر کسی که از لینک شما کد تخفیف رو بگیره هم 10 هزار تومن به حساب شما افزوده میشه!
برای گرفتن تخفیف 10 هزار تومنی مراحل زیر رو انجام بدید:
اول لینک رو باز کنید و کد تخفیف رو کپی یا یادداشت کنید
بعدش برید به صفحه اصلی سایت ریحون reyhoon.com و نرم افزار رو دریافت کنید (با گوشی برید و باید برنامه بازار رو داشته باشید)
بعد از نصب نرم افزار ثبت نام کنید (20 ثانیه طول میکشه نهایت!)
موقع سفارش غذا کد تخفیف رو بزنید تا 10 هزار تومن از هزینه غذا کم بشه
مثلا 20 هزار تومن غذا سفارش بدید فقط 10هزار تومن پرداخت میکنید
سوالی داشتید ایمیل بزنید
موفق باشی!

ملیکا سلطانی فر
یکشنبه 7 آذر 1395 05:55 ق.ظ
سلام
دوست عزیزم وبلاگ زیبایی داری و میخوام ی چیز رو بهت توصیه کنم پس حتما بخون
خیلی از وقت ها دوست داشته اید شخص و یا همسر خود را عاشق خود نمایید. عاشق شدن به تمام معنا، طوری که هیچ کسی را به اندازه شما دوست نداشته باشد شما را کامل قبول داشته باشد و یا می خواهید دل کسی را بدست بیاورید و در این راه همیشه با شکست مواجه شده اید.
دوستان و یا اطرافیان شما به راحتی دل دیگران را بدست می آورند راحت همه عاشقشان می شوند ولی شما با وجود موقعیت بهتری که دارید موفق نمی شود! چرا ؟
آرزوی داشته اید که شماهم شخص مورد علاقه خود را مثل دیگران در کمترین زمان شیفته و عاشق خود نمایید اما ... چرا؟
کتاب چگونه دیگران را عاشق کنیم رو من برای اولین بار خوندم و اولین کتابی بود که کامل خوندم واقعا فوق العاده است اگه میخوای کسی رو عاشق خودت کنی این کتاب رو حتما بخون
لینک دانلود:
http://aymarket.ir/book/?p=261
اتاکو
دوشنبه 10 آبان 1395 11:11 ب.ظ
سلام
دوست عزیز امیدوارم حال خوبی داشته باشید از وبلاگتون دیدن کردم.
ما یک محصول ویژه برای شما داریم که قسمتی از کار های روزانه رو براتون آسون و راحت میکنه
به سایتمون سر بزنید هر دیدی یه بازدید هم باید داشته باشه دیگه
مطمئنم پشیمون نمیشی
منتظرم
الینا خانم
چهارشنبه 5 آبان 1395 05:25 ب.ظ
عزیزم می دونی چرا بازدید وبلاگت کمه چون دیدم سرور وبلاگت پایدار نیست و بعضی موقع ها بالا نمی یاد برای رفع این مشکل به سایت من سربزن
وبلاگت خیلی حیفه که این اتفاق واسش بیفته
پارمیس
چهارشنبه 5 آبان 1395 05:05 ب.ظ
بهترین راستی من تا حالا روش های زیادی رو برای دیده شدن وبلاگم امتحان کردم.این آخری عالی بود.تو هم امتحان کن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر